Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Zebra LS3578ER BT Scanner Only Lézer

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Zebra
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
LS3578ER BT Scanner Only
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
LS3578-ER20005WR show
Az online piacon használt alternatív cikkkódok megjelenítése
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
5711045508325
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaZebra: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 37638
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93453 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91333 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 08:13:46
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Zebra LS3578ER BT Scanner Only Lézer:
A rövid összefoglalója a Zebra LS3578ER BT Scanner Only Lézer adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Zebra LS3578ER BT Scanner Only, Lézer, UPC.EAN UPC.EAN with Supplemental UCC.EAN 128 JAN 8 & 13 Code 39 Code 39 Full ASCII Code 39..., 36 sec/page, Bluetooth, RS-232, Billentyűzet ék, 420 g, 122,4 x 74,4 x 186,4 mm

Hosszú összefoglaló leírás Zebra LS3578ER BT Scanner Only Lézer:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Zebra LS3578ER BT Scanner Only. Szenzor típusa: Lézer, Dekódolási szabványok: UPC.EAN UPC.EAN with Supplemental UCC.EAN 128 JAN 8 & 13 Code 39 Code 39 Full ASCII Code 39..., Beolvasási sebesség: 36 sec/page. Szabványos csatlakozási felületek: Bluetooth, RS-232, Billentyűzet ék. Tömeg: 420 g. Méret (sz x mé x ma): 122,4 x 74,4 x 186,4 mm

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Ország Disztribútorok
Nederland 3 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
España 3 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)