Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Zebra Z-Ultimate 3000T White Fehér

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Zebra
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Z-Ultimate 3000T White
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
880350-050
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
5051964700821
Kategória Nyomtató címkék
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaZebra: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 27091
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93413 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91294 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 Jul 2020 13:32:26
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Zebra Z-Ultimate 3000T White Fehér:
A rövid összefoglalója a Zebra Z-Ultimate 3000T White Fehér adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Zebra Z-Ultimate 3000T White, Fehér, Poliészter, Termál transzfer, 7,6 cm, 2740 dB, 2740 dB

Hosszú összefoglaló leírás Zebra Z-Ultimate 3000T White Fehér:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Zebra Z-Ultimate 3000T White. Termék színe: Fehér, Anyag: Poliészter, Nyomtatási technika: Termál transzfer. Tekercs belső átmérője: 7,6 cm. Csomagonkénti címkék: 2740 dB, Címkék tekercsenként: 2740 dB. Média mérete (1 lap): 101,6 x 50,8, Doboz vagy gyűjtőkarton mennyisége: 4 dB

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Ország Disztribútorok
Nederland 3 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
España 3 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 3 distributor(s)
Italia 3 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)