Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Xircom 56K creditcard Global Access modem 56 Kbit/s

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Xircom
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
modem 56K creditcard Global Access
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
CM56GEU1
Kategória Modemek
Icecat Product ID :
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
created by   Xircom: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5505
Ez a statiszika az alábbin alapul: 97136 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 94642 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:10:09
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Xircom 56K creditcard Global Access modem 56 Kbit/s:
A rövid összefoglalója a Xircom 56K creditcard Global Access modem 56 Kbit/s adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Xircom modem 56K creditcard Global Access, 56 Kbit/s, Type II PC Card, V.90/56Kflex,V.34,V.32terbo,V.32bis,V.32,V.22bis,V.23, V.42bis (4:1) or MNP Level 5 (2:1), Supports all popular PC Card compliant PCs, including AST, Compaq, DEC, Dell, Hewlett Packard,..., Microsoft Windows 95,98,NT,2000, XP

Hosszú összefoglaló leírás Xircom 56K creditcard Global Access modem 56 Kbit/s:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Xircom modem 56K creditcard Global Access. Modem sebessége: 56 Kbit/s, Típus: Type II PC Card. Adatátviteli protokollok: V.90/56Kflex,V.34,V.32terbo,V.32bis,V.32,V.22bis,V.23. Adattömörítés: V.42bis (4:1) or MNP Level 5 (2:1), Kompatibilitás: Supports all popular PC Card compliant PCs, including AST, Compaq, DEC, Dell, Hewlett Packard,.... Kompatibilis operációs rendszerek: Microsoft Windows 95,98,NT,2000, XP. Méret (sz x mé x ma): 86 x 54 x 5 mm