Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Xerox Cyan Imaging Unit képalkotó egység

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Xerox
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Cyan Imaging Unit
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
016-1993-00
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaXerox: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 20990
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93453 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91333 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 04:49:15
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Xerox Cyan Imaging Unit képalkotó egység:
A rövid összefoglalója a Xerox Cyan Imaging Unit képalkotó egység adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Xerox Cyan Imaging Unit, 177,8 x 488,9 x 266,7 mm, 2,36 kg

Hosszú összefoglaló leírás Xerox Cyan Imaging Unit képalkotó egység:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Xerox Cyan Imaging Unit. Méret (sz x mé x ma): 177,8 x 488,9 x 266,7 mm, Tömeg: 2,36 kg

Tömeg és méretek
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
177,8 x 488,9 x 266,7 mm
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
2,36 kg
Műszaki adatok
Patron kapacitása
30000 lapok
Ország Disztribútorok
Chile 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)