Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

V7 Professional Toploader 16" notebook táska 40,6 cm (16") Aktatáska Fekete

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
V7
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Professional Toploader 16"
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
CTP1-9E
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
4038489014962
Kategória Notebook táskák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaV7: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 444050
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93555 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91454 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 11 jún 2018 22:09:21
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás V7 Professional Toploader 16" notebook táska 40,6 cm (16") Aktatáska Fekete:
A rövid összefoglalója a V7 Professional Toploader 16" notebook táska 40,6 cm (16") Aktatáska Fekete adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

V7 Professional Toploader 16", Aktatáska, 40,6 cm (16"), Vállpánt, 710 g, Fekete

Hosszú összefoglaló leírás V7 Professional Toploader 16" notebook táska 40,6 cm (16") Aktatáska Fekete:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

V7 Professional Toploader 16". Tok típusa: Aktatáska, Max. kompatibilis képernyőméret: 40,6 cm (16"), Vállpánt. Tömeg: 710 g. Termék színe: Fekete

Jellemzők
Max. kompatibilis képernyőméret *
The maximum screen size which can be used with this product.
40,6 cm (16")
Tok típusa *
The size, shape and style of the case.
Aktatáska
Anyag *
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Nejlon, Poliészter
Termék színe *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Fekete
Vállpánt
Yes
Származási ország
Country where the device is made.
Kína
Tömeg és méretek
Szélesség *
The measurement or extent of something from side to side.
410 mm
Mélység *
The distance from the front to the back of something.
83 mm
Magasság *
The measurement of the product from head to foot or from base to top.
305 mm
Tömeg *
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
710 g
Notebook-rekesz méretei (sz x mé x ma)
381 x 38 x 260 mm
További jellemzők
RoHS megfelelés
The Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Directive aims to restrict certain dangerous substances commonly used in electrical and electronic equipment. Any RoHS compliant product is tested for the presence of Lead (Pb), Cadmium (Cd), Mercury (Hg), Hexavalent chromium (Hex-Cr), Polybrominated biphenyls (PBB), and Polybrominated diphenyl ethers (PBDE). PBB and PBDE are flame retardants used in several plastics. For Cadmium and Hexavalent chromium, there must be less than 0.01% of the substance by weight at raw homogeneous materials level. For Lead, PBB, and PBDE, there must be no more than 0.1% of the material, when calculated by weight at raw homogeneous materials. Any RoHS compliant component must have 100 ppm or less of mercury and the mercury must not have been intentionally added to the component. In the EU, some military and medical equipment are exempt from RoHS compliance.
Yes
Ország Disztribútorok
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)