Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Tucano Area 17 (Negro) notebook táska 43,2 cm (17") Hordtáska Fekete

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Tucano
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Area 17 (Negro)
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
BAR17
Kategória Notebook táskák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaTucano: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 4793
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93374 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91279 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 07 Feb 2020 14:58:52
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Tucano Area 17 (Negro) notebook táska 43,2 cm (17") Hordtáska Fekete:
A rövid összefoglalója a Tucano Area 17 (Negro) notebook táska 43,2 cm (17") Hordtáska Fekete adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Tucano Area 17 (Negro), Hordtáska, 43,2 cm (17"), Fekete

Hosszú összefoglaló leírás Tucano Area 17 (Negro) notebook táska 43,2 cm (17") Hordtáska Fekete:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Tucano Area 17 (Negro). Tok típusa: Hordtáska, Max. kompatibilis képernyőméret: 43,2 cm (17"), Termék színe: Fekete

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.