Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Transcend Multi-Card Reader M1 kártyaolvasó

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Transcend
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Multi-Card Reader M1
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
TS-RDM1
Kategória Kártyaolvasók
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaTranscend: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 3982
Ez a statiszika az alábbin alapul: 92410 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 90322 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 06:29:07
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Transcend Multi-Card Reader M1 kártyaolvasó:
A rövid összefoglalója a Transcend Multi-Card Reader M1 kártyaolvasó adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Transcend Multi-Card Reader M1, - Microsoft Windows98SE, - Microsoft Windows2000, - Microsoft WindowsME, - Microsoft WindowsXP, -..., PC & Mac, 20 g, -40 - 90 °C, 0 - 70 °C, 64 x 33 x 12 mm

Hosszú összefoglaló leírás Transcend Multi-Card Reader M1 kártyaolvasó:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Transcend Multi-Card Reader M1. Kompatibilis operációs rendszerek: - Microsoft Windows98SE, - Microsoft Windows2000, - Microsoft WindowsME, - Microsoft WindowsXP, -..., Kompatibilis termékek: PC & Mac. Tömeg: 20 g. Méret (sz x mé x ma): 64 x 33 x 12 mm

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Márka Kép Termék kód termék Készlet Ár -tól
Transcend

Transcend Compact Card Reader kártyaolvasó USB 2.0
(kép megjelenítése)
TS-RDC Compact Card Reader 0,00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)