Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Toshiba PA3212U-4MPC hálózati kártya WLAN Belső

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Toshiba
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
PA3212U-4MPC
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
PA3212U-4MPC
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaToshiba: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 39322
Ez a statiszika az alábbin alapul: 95079 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92890 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:10:06
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Toshiba PA3212U-4MPC hálózati kártya WLAN Belső:
A rövid összefoglalója a Toshiba PA3212U-4MPC hálózati kártya WLAN Belső adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Toshiba PA3212U-4MPC, Belső, Vezeték nélküli, Mini PCI, WLAN, 802.11b, Zöld

Hosszú összefoglaló leírás Toshiba PA3212U-4MPC hálózati kártya WLAN Belső:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Toshiba PA3212U-4MPC. Belső. Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli, Host csatlakozófelület: Mini PCI, Csatlakozófelület: WLAN. A legfontosabb Wi-Fi szabvány: 802.11b. Termék színe: Zöld

Csatlakozók és csatlakozási felületek
Kapcsolódási technológia *
The technology that enables connectivity of the device, e.g. wired or wireless.
Vezeték nélküli
Host csatlakozófelület *
Interface that enables a host controller to communicate with a driver.
Mini PCI
Csatlakozófelület *
Interface ports to connect pieces of equipment. USB (Universal Serial Bus) has become the most popular wired interface to connect peripherals. USB 2.0 supports speeds up to 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). The interface FireWire is also known as the IEEE 1394 standard. Enhanced IDE (EIDE)is sometimes referred to as Fast ATA, Fast IDE or ATA-2.
WLAN
Hálózat
Wi-Fi
Popular technology that allows an electronic device to exchange data or connect to the internet wirelessly using radio waves.
Yes
Hálózat
A legfontosabb Wi-Fi szabvány
Connection of this device is done via Wi-Fi in a high standard.
802.11b
Wi-Fi szabványok
The type of wireless local area network (LAN). It can be ad-hoc, where units in a network communicate peer-to-peer, or Infrastructure, where units communicate with each other via an access point A LAN interconnects computers in a small area e.g. home, school or office.
802.11b
Sávszélesség
2,4 GHz
Kialakítás
Termék színe
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zöld
Belső *
The product is built in.
Yes