Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Toshiba PA3212U-4MPC hálózati kártya Belső WLAN

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Toshiba
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
PA3212U-4MPC
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
PA3212U-4MPC
Icecat Product ID :
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
created by   Toshiba: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 65374
Ez a statiszika az alábbin alapul: 97136 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 94642 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:10:06
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Toshiba PA3212U-4MPC hálózati kártya Belső WLAN:
A rövid összefoglalója a Toshiba PA3212U-4MPC hálózati kártya Belső WLAN adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Toshiba PA3212U-4MPC, Belső, Vezeték nélküli, Mini PCI, WLAN, 802.11b, Zöld

Hosszú összefoglaló leírás Toshiba PA3212U-4MPC hálózati kártya Belső WLAN:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Toshiba PA3212U-4MPC. Belső. Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli, Host csatlakozófelület: Mini PCI, Csatlakozófelület: WLAN. A legfontosabb Wi-Fi szabvány: 802.11b. Termék színe: Zöld

Csatlakozók és csatlakozási felületek
Kapcsolódási technológia *
Vezeték nélküli
Host csatlakozófelület *
Mini PCI
Csatlakozófelület *
WLAN
Hálózat
Wi-Fi
Yes
Hálózat
A legfontosabb Wi-Fi szabvány
802.11b
Wi-Fi szabványok
802.11b
Sávszélesség
2,4 GHz
Kialakítás
Termék színe
Zöld
Belső *
Yes