Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Toshiba 128 MB Memory Expansion memóriamodul 133 Mhz

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Toshiba
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
128 MB Memory Expansion
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
PA3085U-1M12
Kategória Memóriamodulok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaToshiba: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 26192
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94446 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92301 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 03:52:54
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Toshiba 128 MB Memory Expansion memóriamodul 133 Mhz:
A rövid összefoglalója a Toshiba 128 MB Memory Expansion memóriamodul 133 Mhz adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Toshiba 128 MB Memory Expansion, 133 Mhz, 144-pin SO-DIMM

Hosszú összefoglaló leírás Toshiba 128 MB Memory Expansion memóriamodul 133 Mhz:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Toshiba 128 MB Memory Expansion. Memória órajel: 133 Mhz, Memória formatényező: 144-pin SO-DIMM, CAS látencia: 2.5

Jellemzők
CAS látencia *
Column Address Strobe (CAS) latency, or CL, is the delay time between the moment a memory controller tells the memory module to access a particular memory column on a RAM module, and the moment the data from the given array location is available on the module's output pins. In general, the lower the CAS latency, the better.
2.5
Memória órajel *
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
133 Mhz
Jellemzők
Memória formatényező *
Design of the memory e.g. 240-pin DIMM, SO-DIMM.
144-pin SO-DIMM
ECC *
ECC means Error Correction Code, and it is memory that is able to detect and correct some memory errors without user intervention.
No
Memóriafeszültség
The voltage (V) of the memory in the device.
3.3 V
X