Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Toshiba Battery Charger

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Toshiba
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Battery Charger
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
PA3011E-1CHG
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaToshiba: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 14359
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94177 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92030 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 03:52:53
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Toshiba Battery Charger:
A rövid összefoglalója a Toshiba Battery Charger adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Toshiba Battery Charger, 1,1 kg, 262,5 x 245 x 44,5 mm

Hosszú összefoglaló leírás Toshiba Battery Charger:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Toshiba Battery Charger. Tömeg: 1,1 kg. Méret (sz x mé x ma): 262,5 x 245 x 44,5 mm

Jellemzők
Elemek/akkumulátorok támogatott száma *
The number of batteries that can be used with the product.
2
Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
1,1 kg
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
262,5 x 245 x 44,5 mm
X