Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Toshiba Card Station III

Hozzáadás összehasonlitáshoz
Csak teljesen leirt szabványositott Icecat termékeket hasonlithat össze, melye ugyanabba a kategóriákba tartoznak.
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Toshiba
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Card Station III
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
PA2717U
Adatlap minőség: létrehozvaToshiba
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaToshiba: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 28375
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94364 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92204 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 10 dec 2015 12:25:29
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Toshiba Card Station III:
A rövid összefoglalója a Toshiba Card Station III adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Toshiba Card Station III, 1,5 kg, 336 x 270 x 74 mm

Hosszú összefoglaló leírás Toshiba Card Station III:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Toshiba Card Station III. Tömeg: 1,5 kg. Méret (sz x mé x ma): 336 x 270 x 74 mm

Csatlakozók és csatlakozási felületek
Bemenő vonal
Yes
Kijövő vonal
Yes
Soros portok száma
The number of serial ports in a computer or peripheral. A serial port is a serial communication physical interface through which information transfers in or out one bit at a time. The term "serial port" usually identifies hardware more or less compliant to the RS-232 standard, intended to interface with a modem or with a similar communication device. In modern computers and peripherals, serial ports have largely been replaced by USBs and other interfaces.
1
PS/2 portok száma
The number of PS/2 connectors for keyboards and mice. Its name comes from the IBM Personal System/2.
1
Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
1,5 kg
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
336 x 270 x 74 mm
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
X