Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Tefal Principio BL1000 1 L Asztali mixer Fehér

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Tefal
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Principio BL1000
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
BL1000
Kategória Turmixgépek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaTefal: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 6087
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90076 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88045 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 05:49:05
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Tefal Principio BL1000 1 L Asztali mixer Fehér:
A rövid összefoglalója a Tefal Principio BL1000 1 L Asztali mixer Fehér adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Tefal Principio BL1000, Asztali mixer, 1 L, Fehér

Hosszú összefoglaló leírás Tefal Principio BL1000 1 L Asztali mixer Fehér:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Tefal Principio BL1000. Edénykapacitás: 1 L. Típus: Asztali mixer, Termék színe: Fehér. Keverőtál anyaga: Műanyag. Áramfogyasztás (tipikus): 350 W

Teljesítmény
Edénykapacitás *
1 L
Sebességfokozatok száma *
2
Kialakítás
Típus *
Asztali mixer
Termék színe *
Fehér
Kialakítás
Vezeték tárolása
Yes
Anyag
Keverőtál anyaga
Műanyag
Tápellátás
Áramfogyasztás (tipikus)
350 W
Customer service details