Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0 USB flash meghajtó 0,0625 GB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Sony
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
USM64S
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva Sony: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 13528
Ez a statiszika az alábbin alapul: 84996 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 83045 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 máj 2019 15:59:25
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0 USB flash meghajtó 0,0625 GB:
A rövid összefoglalója a Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0 USB flash meghajtó 0,0625 GB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0, 0,0625 GB, 5,55 MB/s, 20 g

Hosszú összefoglaló leírás Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0 USB flash meghajtó 0,0625 GB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0. Kapacitás: 0,0625 GB, Olvasási sebesség: 5,55 MB/s, Írási sebesség: 1 MB/s. Tömeg: 20 g

Teljesítmény
Kapacitás *
0,0625 GB
Olvasási sebesség
5,55 MB/s
Teljesítmény
Írási sebesség
1 MB/s
Tömeg és méretek
Tömeg
20 g
Customer service details
X