Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0 USB flash meghajtó 0,0625 GB

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Sony
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
USM64S
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaSony: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 14889
Ez a statiszika az alábbin alapul: 95079 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92890 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:10:03
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0 USB flash meghajtó 0,0625 GB:
A rövid összefoglalója a Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0 USB flash meghajtó 0,0625 GB adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0, 0,0625 GB, 5,55 MB/s, 20 g

Hosszú összefoglaló leírás Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0 USB flash meghajtó 0,0625 GB:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Sony MINI MICRO VAULT 64MB USB2.0. Kapacitás: 0,0625 GB, Olvasási sebesség: 5,55 MB/s, Írási sebesség: 1 MB/s. Tömeg: 20 g

Teljesítmény
Kapacitás *
Capacity of the storage media.
0,0625 GB
Olvasási sebesség
The speed at which a device can read data.
5,55 MB/s
Teljesítmény
Írási sebesség
The speed at which a device can write data.
1 MB/s
Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
20 g