Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Sony MicroVault Mini 128 MB USB flash meghajtó 0,128 GB USB A típus

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Sony
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
MicroVault Mini 128 MB
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
USM128S
Icecat Product ID :
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
created by   Sony: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 20596
Ez a statiszika az alábbin alapul: 97136 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 94642 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:10:03
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Sony MicroVault Mini 128 MB USB flash meghajtó 0,128 GB USB A típus:
A rövid összefoglalója a Sony MicroVault Mini 128 MB USB flash meghajtó 0,128 GB USB A típus adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Sony MicroVault Mini 128 MB, 0,128 GB, USB A típus, 5,55 MB/s

Hosszú összefoglaló leírás Sony MicroVault Mini 128 MB USB flash meghajtó 0,128 GB USB A típus:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Sony MicroVault Mini 128 MB. Kapacitás: 0,128 GB, Csatlakozófelület: USB A típus, Olvasási sebesség: 5,55 MB/s, Írási sebesség: 1 MB/s

Teljesítmény
Kapacitás *
0,128 GB
Csatlakozófelület *
USB A típus
Olvasási sebesség
5,55 MB/s
Írási sebesség
1 MB/s
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
0 - 35 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
-40 - 70 °C