Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Sony SRS-Z30 hangfal

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Sony
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
SRS-Z30
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
SRS-Z30
Kategória Hangfalak
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaSony: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 19122
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93362 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91264 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:49:20
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Sony SRS-Z30 hangfal:
A rövid összefoglalója a Sony SRS-Z30 hangfal adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Sony SRS-Z30, 2.0 csatornák, 100 - 30,000 Hz

Hosszú összefoglaló leírás Sony SRS-Z30 hangfal:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Sony SRS-Z30. Audió kimeneti csatornák: 2.0 csatornák. Frekvenciatartomány: 100 - 30,000 Hz

Hangsugárzók
Audió kimeneti csatornák *
An audio output channel is an electric circuit which acts as a path for a signal produced by a device. A device may have several audio output channels.
2.0 csatornák
Audió
Frekvenciatartomány
The lowest and the hightest frequencies that can be inputted/produced.
100 - 30,000 Hz
Tömeg és méretek
Tömeg *
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
250 g
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
50 x 70 x 145 mm
X