Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Sony Clie PEG-SL10.CE7 kézi számítógép 320 x 320 pixelek 102 g

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Sony
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Clie PEG-SL10.CE7
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
PEG-SL10
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaSony: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 11285
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94302 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92172 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 18 okt 2019 18:17:32
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Sony Clie PEG-SL10.CE7 kézi számítógép 320 x 320 pixelek 102 g:
A rövid összefoglalója a Sony Clie PEG-SL10.CE7 kézi számítógép 320 x 320 pixelek 102 g adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Sony Clie PEG-SL10.CE7, 320 x 320 pixelek, Stylus, Monokróm, 0,0048 GB, 0,033 GHz, Dragonball VZ

Hosszú összefoglaló leírás Sony Clie PEG-SL10.CE7 kézi számítógép 320 x 320 pixelek 102 g:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Sony Clie PEG-SL10.CE7. Képernyőfelbontás: 320 x 320 pixelek. Belső memória: 0,0048 GB. A processzor frekvenciája: 0,033 GHz

Képernyő
Képernyőfelbontás *
The number of distinct pixels in each dimension that can be displayed. It is usually quoted as width × height, with the units in pixels: for example, "1024 × 768" means the width is 1024 pixels and the height is 768 pixels. The higher the number of pixels, the sharper the image.
320 x 320 pixelek
Mutatóeszköz
Stylus
Kijelző színeinek száma
Monokróm
Memória
Belső memória *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,0048 GB
Processzor
A processzor frekvenciája *
The speed that the microprocessor executes each instruction or each vibration of the clock. The CPU requires a fixed number of clock ticks, or cycles, to execute each instruction. The faster the clocks rate, the faster the CPU, or the faster it can execute instructions. Clock Speeds are usually determined in MHz, 1 MHz representing 1 million cycles per second, or in GHz, 1 GHz representing 1 thousand million cycles per second. The higher the CPU speed, the better a computer will perform.
0,033 GHz
Beépített processzor
Whether or not a processor is built into the device.
Dragonball VZ
Szoftver
Alapárban foglalt szoftver
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Address Book, Calculator,Data Book, Mail, Memo Pad, Security, To Do List
Rendszerigény
Kompatibilis operációs rendszerek
List of desktop operating systems tested as compatible with this product.
Palm OS 4.1
Tömeg és méretek
Tömeg *
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
102 g
Szélesség *
The measurement or extent of something from side to side.
71,8 mm
Mélység *
The distance from the front to the back of something.
16,8 mm
Magasság *
The measurement of the product from head to foot or from base to top.
104 mm
Műszaki adatok
Ráadás hardver
USB HotSync cable, Graffiti stiker
X