Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Sony
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Floppy Drive 1.44MB, 20pk
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
MPF920Z171?20PK
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaSony: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 8631
Ez a statiszika az alábbin alapul: 92410 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 90322 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 06:29:04
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk:
A rövid összefoglalója a Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk, Windows 2000 Windows 98 Windows ME Windows XP Home Edition Windows XP Professional, 8,89 cm (3.5"), 1,44 MB

Hosszú összefoglaló leírás Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Sony Floppy Drive 1.44MB, 20pk. Kompatibilis operációs rendszerek: Windows 2000 Windows 98 Windows ME Windows XP Home Edition Windows XP Professional. Méret: 8,89 cm (3.5"). Hajlékony mágneslemez-meghajtó: 1,44 MB

Merevlemez
Hajlékony mágneslemez-meghajtó
If present
1,44 MB
Rendszerigény
Kompatibilis operációs rendszerek
List of desktop operating systems tested as compatible with this product.
Windows 2000 Windows 98 Windows ME Windows XP Home Edition Windows XP Professional
Tömeg és méretek
Méret
Physical dimension.
8,89 cm (3.5")
X