Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Sony DVP-NS355 silver Ezüst

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Sony
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
DVP-NS355 silver
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
DVP-NS355S
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaSony: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 9261
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93413 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91294 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 04:49:20
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Sony DVP-NS355 silver Ezüst:
A rövid összefoglalója a Sony DVP-NS355 silver Ezüst adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Sony DVP-NS355 silver, 12-Bit/54MHz, 2 - 20 Hz, 2 - 44 Hz, 115 dB, 103 dB, 99 dB

Hosszú összefoglaló leírás Sony DVP-NS355 silver Ezüst:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Sony DVP-NS355 silver. Videó D/A konverter (DAC): 12-Bit/54MHz. Frekvenciaválasz CD: 2 - 20 Hz, Frekvenciaválasz DVD: 2 - 44 Hz, Jel-zaj aránya (SNR): 115 dB. Optikai lemezek száma: 1 lemezek. Áramfogyasztás (tipikus): 11 W. Termék színe: Ezüst

Videó
Videó D/A konverter (DAC)
12-Bit/54MHz
Audió
Frekvenciaválasz CD
2 - 20 Hz
Frekvenciaválasz DVD
2 - 44 Hz
Jel-zaj aránya (SNR)
This is the ratio of signal intensity to noise intensity.
115 dB
Hang dinamikus tartománya DVD
103 dB
Hang dinamikus tartománya CD
99 dB
Hang D/A Konverter (DAC)
Device which converts digital to audio. Most modern audio signals are stored in digital form (for example MP3s and CDs) and in order to be heard through speakers they must be converted into an analog signal. DACs are therefore found in CD players, digital music players, and PC sound cards.
24-bit/192kHz
Adattárolás
Optikai lemezek száma
1 lemezek
Tápellátás
Áramfogyasztás (tipikus)
Amount of power consumed by this model, often expressed in watts (W). Typical values that manufacturers give are power consumption when off, standby/suspended mode, typical use, maximum usage.
11 W
Szín
Termék színe *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Ezüst
Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
1,95 kg
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35 °C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
25 - 80%
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
430 x 237,7 x 43 mm
X