Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Philips PSC705 Geluidskaart Seismic Edge PCI

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Philips
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
PSC705 Geluidskaart Seismic Edge PCI
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
PHIPSC705K
Kategória Hangkártyák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva Philips: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 6934
Ez a statiszika az alábbin alapul: 85518 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 83579 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 16 ápr 2019 11:04:54
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Philips PSC705 Geluidskaart Seismic Edge PCI:
A rövid összefoglalója a Philips PSC705 Geluidskaart Seismic Edge PCI adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Philips PSC705 Geluidskaart Seismic Edge PCI, 16 bit, DirectSound, DirectSound3D, EAX 1.0, EAX2.0/I3D Level 2, and A3D 1.0, Windows 95, Windows 98, Windows NT 4.0 (SP3), Windows 2000, Windows XP, 16 MB, 48 kHz

Hosszú összefoglaló leírás Philips PSC705 Geluidskaart Seismic Edge PCI:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Philips PSC705 Geluidskaart Seismic Edge PCI. Hangminőség: 16 bit. Kompatibilitás: DirectSound, DirectSound3D, EAX 1.0, EAX2.0/I3D Level 2, and A3D 1.0. Kompatibilis operációs rendszerek: Windows 95, Windows 98, Windows NT 4.0 (SP3), Windows 2000, Windows XP. Minimális RAM memória: 16 MB. Hangrendszer maximális mintavételi sebessége: 48 kHz

Audió
Hangminőség *
16 bit
Hangrendszer maximális mintavételi sebessége
48 kHz
Csatlakozók és csatlakozási felületek
MIDI /botkormány port
Yes
Jellemzők
Kompatibilitás
DirectSound, DirectSound3D, EAX 1.0, EAX2.0/I3D Level 2, and A3D 1.0
Szoftver
Kompatibilis operációs rendszerek
Windows 95, Windows 98, Windows NT 4.0 (SP3), Windows 2000, Windows XP
Rendszerigény
Minimális RAM memória
16 MB
Minimális processzor-teljesítmény
166
Customer service details
X