Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Nero 7 Premium, CD, EN, WIn32 , Retail 1 licenc(ek) Angol

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Nero
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
7 Premium, CD, EN, WIn32 , Retail
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
60206
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaNero: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5283
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90294 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88272 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 05:49:12
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Nero 7 Premium, CD, EN, WIn32 , Retail 1 licenc(ek) Angol:
A rövid összefoglalója a Nero 7 Premium, CD, EN, WIn32 , Retail 1 licenc(ek) Angol adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Nero 7 Premium, CD, EN, WIn32 , Retail, 1 licenc(ek), Angol, Doboz, CD, 600 MB, 128 MB

Hosszú összefoglaló leírás Nero 7 Premium, CD, EN, WIn32 , Retail 1 licenc(ek) Angol:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Nero 7 Premium, CD, EN, WIn32 , Retail. Licenszek száma: 1 licenc(ek). Nyelv verzió: Angol, Szoftvertípus: Doboz, Támogatott adathordozók: CD. Minimális szabad tárhely: 600 MB, Minimális RAM memória: 128 MB, Minimális processzor-teljesítmény: 800Mhz Intel Pentium III. Platform: PC, Kompatibilis operációs rendszerek: Microsoft Windows 98/98SE/Me, Windows 2000 SP4, Windows XP, Windows 2003 Server SP1, MCE 2004 / 2005

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Customer service details