Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

CoreParts External USB 2.0 and FireWire with 2,5" harddrive. 30GB külső merevlemez

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
CoreParts
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
External USB 2.0 and FireWire with 2,5" harddrive. 30GB
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
IB30000E956
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaCoreParts: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 4626
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93527 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91428 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 19 máj 2020 11:53:50
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás CoreParts External USB 2.0 and FireWire with 2,5" harddrive. 30GB külső merevlemez:
A rövid összefoglalója a CoreParts External USB 2.0 and FireWire with 2,5" harddrive. 30GB külső merevlemez adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

CoreParts External USB 2.0 and FireWire with 2,5" harddrive. 30GB, 30 GB, 2.5", 2.0, 4200 RPM

Hosszú összefoglaló leírás CoreParts External USB 2.0 and FireWire with 2,5" harddrive. 30GB külső merevlemez:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

CoreParts External USB 2.0 and FireWire with 2,5" harddrive. 30GB. Merevlemez kapacitása: 30 GB, Merevlemez mérete: 2.5". USB verziója: 2.0. Merevlemez sebessége: 4200 RPM

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.