Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Microsoft System Center Essentials, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 server license (for Qualified Educational Users only), EN 1 licenc(ek) Angol

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Microsoft
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
System Center Essentials, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 server license (for Qualified Educational Users only), EN
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
UCH-00773
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaMicrosoft: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 3772
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93555 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91454 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 08:13:45
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Microsoft System Center Essentials, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 server license (for Qualified Educational Users only), EN 1 licenc(ek) Angol:
A rövid összefoglalója a Microsoft System Center Essentials, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 server license (for Qualified Educational Users only), EN 1 licenc(ek) Angol adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Microsoft System Center Essentials, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 server license (for Qualified Educational Users only), EN, 1 licenc(ek)

Hosszú összefoglaló leírás Microsoft System Center Essentials, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 server license (for Qualified Educational Users only), EN 1 licenc(ek) Angol:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Microsoft System Center Essentials, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 server license (for Qualified Educational Users only), EN. Licenszek száma: 1 licenc(ek)

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.