Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Microsoft Black Value Pack 2.0 SD 3pk billentyűzet USB + PS/2 QWERTY Fekete

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Microsoft
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Black Value Pack 2.0 SD 3pk
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
S82-00042?3PK
Kategória Billentyűzetek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaMicrosoft: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5061
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93322 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91225 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 04:49:21
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Microsoft Black Value Pack 2.0 SD 3pk billentyűzet USB + PS/2 QWERTY Fekete:
A rövid összefoglalója a Microsoft Black Value Pack 2.0 SD 3pk billentyűzet USB + PS/2 QWERTY Fekete adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Microsoft Black Value Pack 2.0 SD 3pk, Vezetékes, USB + PS/2, QWERTY, Fekete, Egér mellékelve

Hosszú összefoglaló leírás Microsoft Black Value Pack 2.0 SD 3pk billentyűzet USB + PS/2 QWERTY Fekete:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Microsoft Black Value Pack 2.0 SD 3pk. Kapcsolódási technológia: Vezetékes, Csatlakozófelület: USB + PS/2, Billentyűzet-kialakítás: QWERTY, Billentyűzet billentyűinek száma: 105. Kábelhosszúság: 2 M. Termék színe: Fekete. Egér mellékelve

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.