Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Microsoft Windows Server 2003 Standard

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Microsoft
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Windows Server 2003 Standard
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
P73-00653
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaMicrosoft: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5092
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90322 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88297 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 04:10:03
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Microsoft Windows Server 2003 Standard:
A rövid összefoglalója a Microsoft Windows Server 2003 Standard adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Microsoft Windows Server 2003 Standard, 1 GB, 0,125 GB, Holland, CD/DVD-Drive SVGA (800x600) Mouse, Keyboard, 133 Mhz, Microsoft Windows 2000 Microsoft Windows XP

Hosszú összefoglaló leírás Microsoft Windows Server 2003 Standard:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Microsoft Windows Server 2003 Standard. Minimális merevlemez-terület: 1 GB, Minimális RAM: 0,125 GB. Nyelv verzió: Holland. Minimális rendszerkövetelmények: CD/DVD-Drive SVGA (800x600) Mouse, Keyboard, Minimális processzor-teljesítmény: 133 Mhz, Kompatibilis operációs rendszerek: Microsoft Windows 2000 Microsoft Windows XP

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Customer service details