Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Microsoft Flight Sim 2004, EN videojáték PC

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Microsoft
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Flight Sim 2004, EN
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
G13-00025
Kategória Videojátékok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva Microsoft: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 37331
Ez a statiszika az alábbin alapul: 85082 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 83123 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 jún 2018 14:03:54
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Microsoft Flight Sim 2004, EN videojáték PC:
A rövid összefoglalója a Microsoft Flight Sim 2004, EN videojáték PC adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Microsoft Flight Sim 2004, EN, PC

Hosszú összefoglaló leírás Microsoft Flight Sim 2004, EN videojáték PC:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Microsoft Flight Sim 2004, EN. Platform: PC, Fejlesztő: Microsoft

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Forrás Testseek összefoglaló Átlagos értékelés
Vélemény
Updated:
2012-01-25 04:36:28
Testseek has collected 3 expert reviews for Microsoft Flight Sim 2004, EN and the average expert rating is 79 of 100. The average score reflects the expert community’s view on this product. Click below and use Testseek to see all ratings, product awards and conclusions.
79%
Forrás Felülvizsgálati megjegyzések Pontszám
atomicmpc.com.au
Updated:
2012-01-25 04:36:27
Des McNicholas is flying high after blazing through the skies in Microsofts latest sim.
0%
pocket-lint.com
Updated:
2012-01-25 04:36:27
Only Microsoft seem to continually support non-combat flight nowadays, though there are now a wealth of mods and it should be less than £45 on the street.
70%
Ország Disztribútorok
United Kingdom 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Customer service details