Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Microsoft Wireless Optical Desktop 2000, SwitzLux billentyűzet Vezeték nélküli RF QWERTY

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Microsoft
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Wireless Optical Desktop 2000, SwitzLux
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
65V-00013
Kategória Billentyűzetek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaMicrosoft: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5856
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93374 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91279 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 06:29:08
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Microsoft Wireless Optical Desktop 2000, SwitzLux billentyűzet Vezeték nélküli RF QWERTY:
A rövid összefoglalója a Microsoft Wireless Optical Desktop 2000, SwitzLux billentyűzet Vezeték nélküli RF QWERTY adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Microsoft Wireless Optical Desktop 2000, SwitzLux, Vezeték nélküli, Vezeték nélküli RF, QWERTY, Egér mellékelve

Hosszú összefoglaló leírás Microsoft Wireless Optical Desktop 2000, SwitzLux billentyűzet Vezeték nélküli RF QWERTY:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Microsoft Wireless Optical Desktop 2000, SwitzLux. Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli, Csatlakozófelület: Vezeték nélküli RF, Billentyűzet-kialakítás: QWERTY, Billentyűzet billentyűinek száma: 105. Egér mellékelve

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Ország Disztribútorok
Belgium 1 distributor(s)