Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Maxell EB-125 Fejhallgató Hallójárati Fehér

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Maxell
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
EB-125
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
303052
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozva Maxell: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 21598
Ez a statiszika az alábbin alapul: 86381 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 84398 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 12 nov 2019 15:23:47
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Maxell EB-125 Fejhallgató Hallójárati Fehér:
A rövid összefoglalója a Maxell EB-125 Fejhallgató Hallójárati Fehér adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Maxell EB-125, Fejhallgató, Hallójárati, Fehér, Vezetékes, Fülbe helyezhető, 20 - 23000 Hz

Hosszú összefoglaló leírás Maxell EB-125 Fejhallgató Hallójárati Fehér:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Maxell EB-125. Termék típusa: Fejhallgató, Használat stílusa: Hallójárati, Termék színe: Fehér. Kapcsolódási technológia: Vezetékes. Fülösszekötő: Fülbe helyezhető, Fejhallgató-frekvencia: 20 - 23000 Hz, Impedancia: 32 Ω. Max. bemeneti teljesítmény: 0,005 W

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.
Ország Disztribútorok
Magyarország 3 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Customer service details