Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Maxell Studio Series Digital Stereo Full Ear Headphones (HP-2000) Fejhallgató

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Maxell
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Studio Series Digital Stereo Full Ear Headphones (HP-2000)
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
303005.01.US
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaMaxell: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 3903
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93362 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91264 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 12 Nov 2019 15:23:47
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Maxell Studio Series Digital Stereo Full Ear Headphones (HP-2000) Fejhallgató:
A rövid összefoglalója a Maxell Studio Series Digital Stereo Full Ear Headphones (HP-2000) Fejhallgató adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Maxell Studio Series Digital Stereo Full Ear Headphones (HP-2000), Fejhallgató, Vezetékes, Fülkagylón támaszkodó, 10 - 28000 Hz, 60 Ω, 105 dB

Hosszú összefoglaló leírás Maxell Studio Series Digital Stereo Full Ear Headphones (HP-2000) Fejhallgató:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Maxell Studio Series Digital Stereo Full Ear Headphones (HP-2000). Termék típusa: Fejhallgató. Kapcsolódási technológia: Vezetékes. Fülösszekötő: Fülkagylón támaszkodó, Fejhallgató-frekvencia: 10 - 28000 Hz, Impedancia: 60 Ω. Max. bemeneti teljesítmény: 0,150 W

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.