Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Maxdata Favorit 4000 Intel® Pentium® 4 0,5 GB DDR2-SDRAM 80 GB Windows XP Professional PC

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Maxdata
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Favorit 4000
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
362596
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaMaxdata: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 8298
Ez a statiszika az alábbin alapul: 96188 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 93975 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 14 May 2020 16:27:01
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Maxdata Favorit 4000 Intel® Pentium® 4 0,5 GB DDR2-SDRAM 80 GB Windows XP Professional PC:
A rövid összefoglalója a Maxdata Favorit 4000 Intel® Pentium® 4 0,5 GB DDR2-SDRAM 80 GB Windows XP Professional PC adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Maxdata Favorit 4000, 2,6 GHz, Intel® Pentium® 4, 0,5 GB, 80 GB, DVD-ROM, Windows XP Professional

Hosszú összefoglaló leírás Maxdata Favorit 4000 Intel® Pentium® 4 0,5 GB DDR2-SDRAM 80 GB Windows XP Professional PC:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Maxdata Favorit 4000. A processzor frekvenciája: 2,6 GHz, Processszorcsalád: Intel® Pentium® 4. Belső memória: 0,5 GB, Belső memória típusa: DDR2-SDRAM. Teljes tárolókapacitás: 80 GB, Optikai meghajtó típusa: DVD-ROM. Telepített operációs rendszer: Windows XP Professional. Tápegység: 300 W. Termék típusa: PC. Tömeg: 12 kg