Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Linksys PA100 tápegység Fekete

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Linksys
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
PA100
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
PA100
Kategória Tápegységek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaLinksys: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 15243
Ez a statiszika az alábbin alapul: 90262 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 88243 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 14 jún 2019 12:51:18
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Linksys PA100 tápegység Fekete:
A rövid összefoglalója a Linksys PA100 tápegység Fekete adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Linksys PA100, 100 - 240 V, 50 - 60 Hz, 2-PIN, Fekete

Hosszú összefoglaló leírás Linksys PA100 tápegység Fekete:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Linksys PA100. AC bemeneti feszültség: 100 - 240 V, AC bemeneti frekvencia: 50 - 60 Hz. Csatlakozó(k): 2-PIN. Termék színe: Fekete

Tápellátás
AC bemeneti feszültség *
100 - 240 V
AC bemeneti frekvencia
50 - 60 Hz
Csatlakozók és csatlakozási felületek
Csatlakozó(k)
2-PIN
Kialakítás
Termék színe *
Fekete
Customer service details
X