Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

LG Carry Case 17" Wide notebook táska 43,2 cm (17") Aktatáska Fekete

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
LG
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Carry Case 17" Wide
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
LC017-A
Kategória Notebook táskák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaLG: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5770
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93453 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91333 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 ápr 2019 08:13:15
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás LG Carry Case 17" Wide notebook táska 43,2 cm (17") Aktatáska Fekete:
A rövid összefoglalója a LG Carry Case 17" Wide notebook táska 43,2 cm (17") Aktatáska Fekete adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

LG Carry Case 17" Wide, Aktatáska, 43,2 cm (17"), Fekete

Hosszú összefoglaló leírás LG Carry Case 17" Wide notebook táska 43,2 cm (17") Aktatáska Fekete:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

LG Carry Case 17" Wide. Tok típusa: Aktatáska, Max. kompatibilis képernyőméret: 43,2 cm (17"), Termék színe: Fekete

X