Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

LG L4200AF/KIT televízió 106,7 cm (42") Fekete

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
LG
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
L4200AF/KIT
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
L4200AF/KIT
Kategória Televíziók
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaLG: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 8265
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93555 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91454 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 18 febr 2020 13:15:57
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás LG L4200AF/KIT televízió 106,7 cm (42") Fekete:
A rövid összefoglalója a LG L4200AF/KIT televízió 106,7 cm (42") Fekete adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

LG L4200AF/KIT, 106,7 cm (42"), 1600 x 1200 pixelek, LCD, Fekete

Hosszú összefoglaló leírás LG L4200AF/KIT televízió 106,7 cm (42") Fekete:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

LG L4200AF/KIT. Átlós képernyő: 106,7 cm (42"), Képernyőfelbontás: 1600 x 1200 pixelek, Kijelző technológiája: LCD, Fényerő: 600 cd/m², Válaszidő: 12 ms, Kontrasztarány (általános): 750:1, Alap képméretarány: 16:9. Tömeg: 30,3 kg. Termék színe: Fekete

Képernyő
Átlós képernyő *
Size of the display for this product, measured diagonally, usually in inches.
106,7 cm (42")
Kijelző technológiája *
The technology used in the display e.g. plasma, LED.
LCD
Alap képméretarány *
The aspect ratio is the ratio of the width of an image to its height. The native aspect ratio is the one which the projector/display is particularly designed for. Images shown in native aspect ratio will utilize the entire resolution of the display and achieve maximum brightness. Images shown in other than native aspect ratio will always have less resolution and less brightness than images shown in native aspect ratio.
16:9
Fényerő *
Brightness is the amount of radiating light emitted from the screen. The brightness rating is measured in candellas per square meter, commonly known as 'nits'.
600 cd/m²
Válaszidő *
The response time is the time difference between the moment that a source (for example a video card) sends a signal and that equipment (for example a monitor) receives or display the signal. (Used abbreviations: R/F = Rise and Fall.)
12 ms
Kontrasztarány (általános) *
The difference in light intensity between the brightest white and the darkest black.
750:1
Függőleges látószög
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
176°
Képernyőfelbontás *
The number of distinct pixels in each dimension that can be displayed. It is usually quoted as width × height, with the units in pixels: for example, "1024 × 768" means the width is 1024 pixels and the height is 768 pixels. The higher the number of pixels, the sharper the image.
1600 x 1200 pixelek
Kialakítás
Termék színe *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Fekete
Tápellátás
AC bemeneti feszültség
The voltage of the AC electricity that is inputted into the product.
110 - 230 V
Tápellátás
AC bemeneti frekvencia
50/60 Hz
Tömeg és méretek
Szélesség *
The measurement or extent of something from side to side.
105,7 mm
Mélység *
The distance from the front to the back of something.
119 mm
Magasság *
The measurement of the product from head to foot or from base to top.
653 mm
Tömeg *
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
30,3 kg
További jellemzők
Pixeltávolság
This is the parameter of a picture tube, which specifies the shortest distance between two dots of the same colour. The principle is: the smaller the dot pitch, the better sharpness of image.
0.681
Vízszintes letapogatási frekvencia
92
Függőleges letapogatási frekvencia
85
X