Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Lenovo Preferred Pro USB Keyboard (Business Black) - Norwegian billentyűzet QWERTY Norvég Fekete

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Lenovo
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Preferred Pro USB Keyboard (Business Black) - Norwegian
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
73P5241
Kategória Billentyűzetek
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaLenovo: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 69611
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93362 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91264 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 07 máj 2020 12:12:12
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Lenovo Preferred Pro USB Keyboard (Business Black) - Norwegian billentyűzet QWERTY Norvég Fekete:
A rövid összefoglalója a Lenovo Preferred Pro USB Keyboard (Business Black) - Norwegian billentyűzet QWERTY Norvég Fekete adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Lenovo Preferred Pro USB Keyboard (Business Black) - Norwegian, Vezetékes, USB, QWERTY, Fekete

Hosszú összefoglaló leírás Lenovo Preferred Pro USB Keyboard (Business Black) - Norwegian billentyűzet QWERTY Norvég Fekete:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Lenovo Preferred Pro USB Keyboard (Business Black) - Norwegian. Kapcsolódási technológia: Vezetékes, Csatlakozófelület: USB, Billentyűzet-kialakítás: QWERTY. Kábelhosszúság: 2 M. Termék színe: Fekete

Ország Disztribútorok
Nederland 3 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
X