Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Kingston Technology System Specific Memory 256MB memóriamodul 0,25 GB DDR 400 Mhz

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Kingston Technology
Termék család:
A termékcsalád egy fémjelzett márka, mely több terméket foglal magába, és amint belül több alkategória választható. A termék család szerepel a termék nevében.
System Specific Memory
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
256MB
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
D3264D30A
Kategória Memóriamodulok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaKingston Technology: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 29390
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91383 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89327 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 07 nov 2017 04:16:18
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Kingston Technology System Specific Memory 256MB memóriamodul 0,25 GB DDR 400 Mhz:
A rövid összefoglalója a Kingston Technology System Specific Memory 256MB memóriamodul 0,25 GB DDR 400 Mhz adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Kingston Technology System Specific Memory 256MB, 0,25 GB, DDR, 400 Mhz, 184-pin DIMM

Hosszú összefoglaló leírás Kingston Technology System Specific Memory 256MB memóriamodul 0,25 GB DDR 400 Mhz:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Kingston Technology System Specific Memory 256MB. Belső memória: 0,25 GB, Belső memória típusa: DDR, Memória órajel: 400 Mhz, Memória formatényező: 184-pin DIMM

Jellemzők
Belső memória *
0,25 GB
Belső memória típusa *
DDR
Jellemzők
Memória órajel *
400 Mhz
Memória formatényező *
184-pin DIMM
Customer service details
Array
X