Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Intel PRO WIRELESS LAN

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Intel
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
PRO WIRELESS LAN
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
WM3B2100NAWB
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaIntel: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 5925
Ez a statiszika az alábbin alapul: 95050 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92866 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 04 Apr 2019 04:10:05
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Intel PRO WIRELESS LAN:
A rövid összefoglalója a Intel PRO WIRELESS LAN adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Intel PRO WIRELESS LAN, Egysávos (2,4 GHz), DSSS, 36 g, LAN,WPN,WLAN, 802.11b, Wireless

Hosszú összefoglaló leírás Intel PRO WIRELESS LAN:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Intel PRO WIRELESS LAN. Wi-Fi sáv: Egysávos (2,4 GHz)

Hálózat
Wi-Fi sáv
The frequency bands the product features.
Egysávos (2,4 GHz)
Moduláció
Modulation is the process of varying one or more properties of a periodic waveform, called the carrier signal (High Frequency Signal), with a modulating signal which typically contains information to be transmitted. The aim of digital modulation is to transfer a digital bit stream over an analog bandpass channel, for example over the public switched telephone network (where a bandpass filter limits the frequency range to between 300 and 3400 Hz), or over a limited radio frequency band. The aim of analog modulation is to transfer an analog baseband (or lowpass) signal, for example an audio signal or TV signal, over an analog bandpass channel at a different frequency, for example over a limited radio frequency band or a cable TV network channel.
DSSS
Tömeg és méretek
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
36 g
További jellemzők
Vezetéknélküli szabvány
802.11b
Be- és kimeneti portok
An interface on a device to which you can connect another device.
Wireless
Hálózat jellemzők
LAN,WPN,WLAN