Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

Intel CeleronD 346 3.06GHz processzor 3,06 GHz Doboz 0,256 MB L2

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
Intel
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
CeleronD 346 3.06GHz
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
BX80547RE3066CN-15PK
Kategória Processzorok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaIntel: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 4515
Ez a statiszika az alábbin alapul: 93374 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 91279 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 18 máj 2020 10:13:12
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás Intel CeleronD 346 3.06GHz processzor 3,06 GHz Doboz 0,256 MB L2:
A rövid összefoglalója a Intel CeleronD 346 3.06GHz processzor 3,06 GHz Doboz 0,256 MB L2 adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

Intel CeleronD 346 3.06GHz, Intel® Celeron® D, 3,06 GHz, LGA 775 (Socket T), 90 nm, Intel, 533 Mhz

Hosszú összefoglaló leírás Intel CeleronD 346 3.06GHz processzor 3,06 GHz Doboz 0,256 MB L2:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

Intel CeleronD 346 3.06GHz. Processszorcsalád: Intel® Celeron® D, A processzor frekvenciája: 3,06 GHz, Processzor-foglalat: LGA 775 (Socket T)

Processzor
Processzor gyártója *
The manufacturer that produced the processor.
Intel
Processszorcsalád *
A family of processors is a group of processors produced by one company over a short period of time e.g. Intel Pentium processors.
Intel® Celeron® D
A processzor frekvenciája *
The speed that the microprocessor executes each instruction or each vibration of the clock. The CPU requires a fixed number of clock ticks, or cycles, to execute each instruction. The faster the clocks rate, the faster the CPU, or the faster it can execute instructions. Clock Speeds are usually determined in MHz, 1 MHz representing 1 million cycles per second, or in GHz, 1 GHz representing 1 thousand million cycles per second. The higher the CPU speed, the better a computer will perform.
3,06 GHz
Processzor-foglalat *
Mechanical component(s) that provides mechanical and electrical connections between a microprocessor and a printed circuit board (PCB). This allows the processor to be replaced without soldering.
LGA 775 (Socket T)
Processzor litográfia *
The process which is performed by the processor e.g. CPU (Central Processing Unit).
90 nm
Processzor
Processzor rendszerbusz (FSB)
A computer communications interface used to connect the processor to the rest of the computer, except the cache (and possibly other processors).
533 Mhz
Processzor gyorsítótár
0,256 MB
A processzor gyorsítótárának típusa
L2
Doboz *
Plastic or metal shell/container for components.
Yes