Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

IBM NetVista M42 Intel® Pentium® 4 0,25 GB DDR-SDRAM 40 GB Small Desktop PC

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
IBM
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
NetVista M42
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
PCH41NU
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaIBM: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 11010
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94302 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92172 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 14 May 2020 16:29:39
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás IBM NetVista M42 Intel® Pentium® 4 0,25 GB DDR-SDRAM 40 GB Small Desktop PC:
A rövid összefoglalója a IBM NetVista M42 Intel® Pentium® 4 0,25 GB DDR-SDRAM 40 GB Small Desktop PC adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

IBM NetVista M42, 2,4 GHz, Intel® Pentium® 4, 0,25 GB, DDR-SDRAM, 40 GB

Hosszú összefoglaló leírás IBM NetVista M42 Intel® Pentium® 4 0,25 GB DDR-SDRAM 40 GB Small Desktop PC:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

IBM NetVista M42. A processzor frekvenciája: 2,4 GHz, Processszorcsalád: Intel® Pentium® 4. Belső memória: 0,25 GB, Belső memória típusa: DDR-SDRAM. Teljes tárolókapacitás: 40 GB. Gépház típusa: Small Desktop. Termék típusa: PC. Tömeg: 9,1 kg

Nincs elérhető információ Specifikációk Bejelentkezés vagy regisztráció Full Icecat-re
hozzáférésért az összes adatlaphoz
Itt csak az Open Icecathoz csatlakozó szponzorált márkák termékjellemzőit mutatjuk be. A Full Icecat csatorna partner bejelentkezésekor megtekintheti az összes termékadatot vagy kérheti a teljes Icecatre való előfizetést.