location redirect
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

IBM xSeries and Netfinity server 8685-21X szerver Intel® Xeon®

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
IBM
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
xSeries and Netfinity server 8685-21X
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
P521XND
Kategória Szerverek
Icecat Product ID :
Adatlap minőség: created by   IBM
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
created by   IBM: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 9358
Ez a statiszika az alábbin alapul: 97136 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 94642 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 Sep 2017 01:41:10
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás IBM xSeries and Netfinity server 8685-21X szerver Intel® Xeon®:
A rövid összefoglalója a IBM xSeries and Netfinity server 8685-21X szerver Intel® Xeon® adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

IBM xSeries and Netfinity server 8685-21X, Intel® Xeon®, 483 mm, 700 mm, 356 mm, 68,2 kg

Hosszú összefoglaló leírás IBM xSeries and Netfinity server 8685-21X szerver Intel® Xeon®:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

IBM xSeries and Netfinity server 8685-21X. Processszorcsalád: Intel® Xeon®