Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

IBM PC CARD ISDN CURRY modem 56 Kbit/s

Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
IBM
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
PC CARD ISDN CURRY MODEM
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
02K4208
Kategória Modemek
Icecat Product ID :
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
created by   IBM: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 9275
Ez a statiszika az alábbin alapul: 97136 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 94642 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 02 Aug 2011 11:13:15
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás IBM PC CARD ISDN CURRY modem 56 Kbit/s:
A rövid összefoglalója a IBM PC CARD ISDN CURRY modem 56 Kbit/s adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

IBM PC CARD ISDN CURRY MODEM, 56 Kbit/s, ITU-T V.34, ITU-T V.32bis, ITU-T V.32, ITU-T V.23, ITU-T V.22bis, ITU-T V.22, ITU-T V.21,ITU-T..., ISDN, Windows 95, Windows NT 4.0, 54 x 85,6 x 5 mm

Hosszú összefoglaló leírás IBM PC CARD ISDN CURRY modem 56 Kbit/s:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

IBM PC CARD ISDN CURRY MODEM. Modem sebessége: 56 Kbit/s. Adatátviteli protokollok: ITU-T V.34, ITU-T V.32bis, ITU-T V.32, ITU-T V.23, ITU-T V.22bis, ITU-T V.22, ITU-T V.21,ITU-T..., Hálózat jellemzők: ISDN. Kompatibilis operációs rendszerek: Windows 95, Windows NT 4.0. Méret (sz x mé x ma): 54 x 85,6 x 5 mm