Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Two-view Cling Film

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Two-view Cling Film
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1914A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698419281
Kategória Nyomtatófóliák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 74088
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94315 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92187 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 04:28:16
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP Two-view Cling Film :
A rövid szerkesztői leírása a HP Two-view Cling Film

HP kétoldalú fólia, 240 g/m2 - 914 mm x 22,9 m
Több>>>
HP Two-view Cling Film:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

HP Two-view Cling Film (kétoldalú fólia), 240 g/m²-914 mm x 22,9 m

Mindkét oldalon ragyogó megjelenés a HP festék alapú tintáival. Tökéletes megoldás a üzletek kirakatüvegein, és egyéb helyeken is.Széles formátumú művészi tintasugaras grafikai nyomtatáshoz tervezték, kompatibilis a vizes alapú festékekkel.Könnyen rögzíthető, és a felületen ragasztómaradványok nélkül helyezhető át.

Rövid összefoglaló leírás HP Two-view Cling Film:
A rövid összefoglalója a HP Two-view Cling Film adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Two-view Cling Film, 240 g/m²

Hosszú összefoglaló leírás HP Two-view Cling Film:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Two-view Cling Film. Adathordozó súlya: 240 g/m²

Jellemzők
Adathordozó súlya
The weight of the media used with this product.
240 g/m²
Műszaki adatok
Hossz
The measurement or extent of something from end to end; the greater of two or the greatest of three dimensions of an object.
22,9 M
Ország Disztribútorok
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X