Ország:
Nyelv:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)

X
Add to compare
Brand:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)
Termék kód :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
Q1907A
Adatlap minőség: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Katalógusban ekkortól: 10 aug 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Termék megtekintések : 110736
This statistic is based on the 75369 using ecommerce sites (eshops, distributors, comparison sites, ecommerce ASPs, purchase systems, etc) daily downloading this Icecat data-sheet since 10-08-05 Only sponsoring brands are included in the free Open Icecat content distribution as used by 73637 free Open Icecat users.
Információ utoljára módosítva: 14 nov 2017 10:47:58
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Guarantee: Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garancia-időszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR A FORGALOMKÉPESSÉGGEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOKBAN MEGHATÁROZOTT RENDELKEZÉSEKEN KÍVÜL A HP ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT.
Long product name HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) :
The short editorial description of HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)

HP matt polipropilén fólia, 130 g/m2 - 1524 mm x 22,9 m
Több>>>

HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft):
The official marketing text of HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) as supplied by the manufacturer
Nagy hatású prezentációk, bannerek, megjelenítések készítése - akár realisztikus fotónagyítások is. Ez a víz-[1] és tépésálló nyomathordozó ideális a beltéri és kültéri alkalmazásokhoz élénk színekkel és kiváló kontúrokkal. Ezenkívül újrahasznosítható [2].

Csillogó színű, fotorealisztikus képek nyomtatása, a hagyományos fotók megjelenésével - ideális a feliratok és esemény megjelenítések széles körének nyomtatásához, beleértve a fotónagyításokat is. Az eredeti HP festékalapú tinták élénk, jól telített képeket eredményeznek.A tépésálló nyomatokat magabiztosan kezelheti. A fotónyomatok minőségi megjelenését adja, de kiválóan viselkedik bannerként is, és vízálló [1] is a kitűnő színvisszaadás és kontúrosság megtartása mellett.A költséghatékony, sokoldalú, újrahasznosítható [2] HP nyomtatási anyagok alkalmazások széles körét biztosítják a prezentációktól a bannereken és megjelenéseken át a fotónagyításokig, valamint segítenek megfelelni a vállalat és az ügyfelek környezetvédelmi elvárásainak.
Short summary description HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft):
This short summary of the HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)
Long summary description HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) :

HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft)

This is an auto-generated long summary of HP Matte Polypropylene 1524 mm x 22.9 m (60 in x 75 ft) based on the first three specs of the first five spec groups.
Műszaki adatok
Nyomtatási anyag eltarthatósága
2
Nyomtatási média súlya
130 g/m²
Származási ország
Svájc
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 35 °C
Műszaki adatok
Csomag mérete (sz x mé x ma)
1560 x 115 x 125 mm
Felület típusa
Matt
Tekercs belső átmérője
5,08 cm
Magméret (angolszász mértékegység)
2
Nyomtatási anyag fehérsége
98
Ország Distributor
Polska 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)