Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1903A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0088698419229
Kategória Nyomtatófóliák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 127099
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94446 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92301 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 11:38:27
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. A garancianyilatkozatot a http:///go/HPMediaWarranties webhelyen olvashatja. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához.
Garancia: A HP garantálja Önnek mint végfelhasználónak, hogy a HP nagyformátumú nyomtatási anyagai gyártási és anyaghibáktól mentesek. Ha a garancia-időszakon belül ilyen hibákról értesíti a HP ügyfélszolgálatát, a HP, belső döntés alapján, azonos vagy hasonló termékekre cseréli ki a bizonyítottan hibás termékeket, avagy visszatéríti a vásárlási árat. A garanciális szolgáltatás igénybevételéhez forduljon a HP vevőszolgálatához. A HELYI JOGSZABÁLYOK MÉRTÉKÉIG A FENTI GARANCIA KIZÁRÓLAGOS, ÉS SEMMILYEN MÁS ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI GARANCIÁRA VAGY FELTÉTELRE NEM LEHET HIVATKOZNI VAGY IGÉNYT FORMÁLNI, ÉS A HP KIFEJEZETTEN KIZÁR A FORGALOMKÉPESSÉGGEL, A MEGFELELŐ MINŐSÉGGEL ÉS BÁRMILYEN CÉLÚ TERMÉKÁLLAPOTTAL KAPCSOLATOS MINDEN EGYÉB GARANCIÁT VAGY FELTÉTELT. A HELYI JOGSZABÁLYOKBAN MEGHATÁROZOTT RENDELKEZÉSEKEN KÍVÜL A HP ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES, ESETI, KÖVETKEZMÉNYES (BELEÉRTVE A HASZON ELMARADÁSÁT VAGY AZ ADATVESZTÉST) VAGY EGYÉB KÁROKÉRT, AKÁR SZERZŐDÉSEN, AKÁR SÉRELMEN VAGY BÁRMILYEN MÁS TÉNYEZŐN ALAPULNAK. A HELYI JOGI SZABÁLYOZÁS ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÉRTÉKBEN KIZÁRÓLAG E JÓTÁLLÁSI NYILATKOZATBAN LEÍRT JOGORVOSLATOKRA VAN LEHETŐSÉG. AZ ITT KÖZÖLT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG NEM ZÁRJÁK KI, NEM KORLÁTOZZÁK ÉS NEM MÓDOSÍTJÁK AZ ÖN – A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ – KÖTELEZŐ TÖRVÉNYES JOGAIT.
Hosszű termékleírás HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft) :
A rövid szerkesztői leírása a HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)

HP matt polipropilén fólia, 130 g/m2 - 914 mm x 22,9 m
Több>>>
HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft):
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

Nagy hatású prezentációk, bannerek, megjelenítések készítése - akár realisztikus fotónagyítások is. Ez a víz-[1] és tépésálló nyomathordozó ideális a beltéri és kültéri alkalmazásokhoz élénk színekkel és kiváló kontúrokkal. Ezenkívül újrahasznosítható [2].

Csillogó színű, fotorealisztikus képek nyomtatása, a hagyományos fotók megjelenésével - ideális a feliratok és esemény megjelenítések széles körének nyomtatásához, beleértve a fotónagyításokat is. Az eredeti HP festékalapú tinták élénk, jól telített képeket eredményeznek.A tépésálló nyomatokat magabiztosan kezelheti. A fotónyomatok minőségi megjelenését adja, de kiválóan viselkedik bannerként is, és vízálló [1] is a kitűnő színvisszaadás és kontúrosság megtartása mellett.A költséghatékony, sokoldalú, újrahasznosítható [2] HP nyomtatási anyagok alkalmazások széles körét biztosítják a prezentációktól a bannereken és megjelenéseken át a fotónagyításokig, valamint segítenek megfelelni a vállalat és az ügyfelek környezetvédelmi elvárásainak.

Rövid összefoglaló leírás HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft):
A rövid összefoglalója a HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft) adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft), Matt, 130 g/m², 191 µm, 93%, 2 év(ek), 15 - 35 °C

Hosszú összefoglaló leírás HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft):
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Matte 914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft). Felület típusa: Matt, Nyomtatási média súlya: 130 g/m², Nyomtatási média vastagsága: 191 µm. Méret: 11,5 cm (4.53"), Tömeg: 3,95 kg, Méret (sz x mé x ma): 995 x 115 x 125 mm. Csomag mérete (sz x mé x ma): 995 x 115 x 125 mm, Csomagolás tömege: 3,95 kg. Raklaponkénti mennyiség: 42 dB, Raklap súlya: 264 kg. Nyomtatott anyag fakulásállósága (otthoni/irodai/beltéri) festék alapú tinta: 3 months, Nyomtatott anyag fakulásállósága (otthoni/irodai/beltéri) UV-tinta: 50 years

Jellemzők
Felület típusa
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Matt
Nyomtatási média súlya
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
130 g/m²
Nyomtatási média vastagsága
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
191 µm
Nyomtatási anyag átlátszatlansága
Ability of the media to block light transmission through the media
93%
Nyomtatási anyag eltarthatósága
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2 év(ek)
Nyomtatott anyag fakulásállósága (otthoni/irodai/beltéri) festék alapú tinta
3 months
Nyomtatott anyag fakulásállósága (otthoni/irodai/beltéri) UV-tinta
Period of time over which colors will resist change in an indoor commercial window by an acceptable amount
50 years
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30 °C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 80%
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
20 - 60%
Tömeg és méretek
Méret
Physical dimension.
11,5 cm (4.53")
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
3,95 kg
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
995 x 115 x 125 mm
Csomagolási adatok
Csomag mérete (sz x mé x ma)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
995 x 115 x 125 mm
Csomagolás tömege
Weight of the packaged product.
3,95 kg
Csomag méretei (sz x mé x ma)
994,9 x 115,1 x 125 mm (39.2 x 4.53 x 4.92")
Csomag súlya (angolszász mértékegység)
4,42 kg (9.75 font)
Műszaki adatok
Dobozonkénti mennyiség
Number of products per box.
1 dB
Csak eladásra
No
Nyomtatási anyag fehérsége
Color measurement of media's surface and test method
98
Nyomtatási anyag fényereje
Measurement of the amount of reflected light and test method
98
Logisztikai adatok
Raklapméret (sz x mé x ma)
Size of pallets (Width x Depth x Height) in millimeters.
1199,9 x 800,1 x 1440,18 mm
Raklaponkénti mennyiség
Quantity of a single product per pallet. If more than one product is packed per carton; this is the number of products (not number of cartons) per shipping pallet.
42 dB
Raklap méretei (sz x mé x ma) (angolszász mértékegység)
1199,9 x 800,1 x 144,8 mm (47.2 x 31.5 x 5.7")
Raklap súlya
264 kg
Ország Disztribútorok
Nederland 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
X