Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1760A nagyméretű médium 45,7 M Matt

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1760A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1760A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184826160
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 111858
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91603 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89561 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 12 máj 2020 14:43:40
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP Q1760A nagyméretű médium 45,7 M Matt :
A rövid szerkesztői leírása a HP Q1760A nagyméretű médium 45,7 M Matt

HP sárga festett papír, 92 g/m2 – 914 mm x 45,7 m
Több>>>
HP Q1760A nagyméretű médium 45,7 M Matt:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Yellow Coloured Paper (sárga festett papír) ideális a kereskedelmi reklámokhoz, transzparensekhez és ideiglenes jelzésekhez. A rendkívül világos, matt sárga felületen igen feltűnöen mutat a vastag fekete szöveg.

Az ultrafényes sárga színű papír maximális hatást biztosít a magas profilú, szöveg alapú alkalmazásokhoz.A HP Yellow Coloured Paper (sárga festett papír) kiváló minőségű nyomatokat biztosít ragyogó színekkel, és jó kontraszttal rendelkezik a tömött fekete szöveggel. Ez teszi ideális választássá kereskedelmi alkalmazásokhoz, például mennyezeti transzparensekhez vagy rövid ideig használatos jelzésekhez.A HP Yellow Coloured Paper (sárga festett papír) csillogás nélküli felülettel és gyors száradási idővel rendelkezik, mely ideális olyan helyeken, ahol ragyogó, figyelemfelkeltő, szöveges jelzésekre van szükség.

Rövid összefoglaló leírás HP Q1760A nagyméretű médium 45,7 M Matt:
A rövid összefoglalója a HP Q1760A nagyméretű médium 45,7 M Matt adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1760A, 45,7 M, Matt, 95 g/m²

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1760A nagyméretű médium 45,7 M Matt:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1760A. Tekercshossz: 45,7 M, Felület típusa: Matt, Nyomtatási média súlya: 95 g/m²

Jellemzők
Tekercshossz
45,7 M
Tekercs belső átmérője
5,08 cm
Nyomtatási média súlya
95 g/m²
Felület típusa
Matt
Származási ország
Németország
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 35 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
10 - 30 °C
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 80%
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
30 - 65%
Tömeg és méretek
Méret (sz x mé x ma)
930 x 110 x 110 mm
Tömeg
4 kg
Raklapméret (sz x mé x ma)
1200 x 800 x 1080 mm
Csomagolási adatok
Csomag mérete (sz x mé x ma)
930 x 110 x 110 mm
Csomagolás tömege
4,5 kg
Logisztikai adatok
Raklap súlya
330 kg
További jellemzők
Raklaponkénti mennyiség
70 dB
Magméret (angolszász mértékegység)
2"
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Ország Disztribútorok
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details
Array
X