Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1757A nyomtatópapír Matt Sárga

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1757A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1757A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184826139
Kategória Nyomtatópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 66744
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94302 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92172 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 11:38:26
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP Q1757A nyomtatópapír Matt Sárga :
A rövid szerkesztői leírása a HP Q1757A nyomtatópapír Matt Sárga

HP fluoreszkáló sárga festett papír, 100 g/m2 - 914 mm x 45,7 m
Több>>>
HP Q1757A nyomtatópapír Matt Sárga:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Fluorescent Yellow Coloured Paper (fluoreszkáló sárga festett papír) ideális a figyelemfelkeltő kereskedelmi reklámokhoz, transzparensekhez és ideiglenes jelzésekhez. A rendkívül világos, matt sárga felületen igen feltűnően mutat a vastag fekete szöveg.

A HP Fluorescent Yellow Coloured Paper (fluoreszkáló sárga festett papír) maximális hatást biztosít a figyelemfelkeltő, ragyogó sárga színes papírral.A HP Fluorescent Yellow Coloured Paper (fluoreszkáló sárga festett papír) kiváló minőségű nyomatokat biztosít ragyogó színekkel, és jó kontraszttal rendelkezik a tömött fekete szöveggel.A HP Fluorescent Yellow Coloured Paper (fluoreszkáló sárga festett papír) csillogás nélküli felülettel és gyors száradási idővel rendelkezik, mely ideális olyan helyeken, ahol ragyogó, figyelemfelkeltő, szöveges jelzésekre van szükség.

Rövid összefoglaló leírás HP Q1757A nyomtatópapír Matt Sárga:
A rövid összefoglalója a HP Q1757A nyomtatópapír Matt Sárga adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1757A, Univerzális, Matt, Sárga, 100 g/m², 91,4 cm, 45,7 M

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1757A nyomtatópapír Matt Sárga:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1757A. Javasolt felhasználás: Univerzális, Felület típusa: Matt, Termék színe: Sárga. Tekercsszélesség: 91,4 cm, Tekercshossz: 45,7 M

Jellemzők
Javasolt felhasználás *
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Univerzális
Felület típusa *
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Matt
Termék színe *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Sárga
Jellemzők
Adathordozó súlya *
The weight of the media used with this product.
100 g/m²
További jellemzők
Tekercsszélesség
91,4 cm
Tekercshossz
45,7 M
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X