Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1742A nyomtatható szövet 10 M Matt

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1742A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1742A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825989
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 65779
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91553 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89492 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 02 júl 2020 22:26:11
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP Q1742A nyomtatható szövet 10 M Matt :
A rövid szerkesztői leírása a HP Q1742A nyomtatható szövet 10 M Matt

HP pamut matt szövet, 215 g/m2 – 914 mm x 10 m
Több>>>
HP Q1742A nyomtatható szövet 10 M Matt:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Cotton Matte Fabric egy 100%-os matt pamutszövet. Lángálló és kiválóan felfüggeszthető. Sokoldalú hordozóanyag, amely alkalmazások sokaságához, kiállítási grafikákhoz és eladóhelyi anyagokhoz egyaránt ideális.

A HP Cotton Matte Fabric (pamut matt szövet) kiváló minőségű nyomatot produkál ragyogó, élénk színekkel és éles szegélyekkel. Egyedülálló textíliaszerű hatással rendelkezik, ami dinamikát kölcsönöz a transzparenseknek és egyéni stílust ad a kirakatoknak.A HP Cotton Matte Fabric (pamut matt szövet) jól függeszthető, tűzálló transzparensanyag. HP festékalapú és UV festék kellékanyagokkal egyaránt használható és nagy festékmegkötő képességével, illetve gyors száradásával hozzájárul a termelékenységhez.A HP Cotton Matte Fabric (pamut matt szövet) nagy sűrűségű festékmegkötő bevonattal rendelkezik, ami mérsékelten telített képeket eredményez lerakódás nélkül. Festékalapú és UV festékekkel egyaránt használható.

Rövid összefoglaló leírás HP Q1742A nyomtatható szövet 10 M Matt:
A rövid összefoglalója a HP Q1742A nyomtatható szövet 10 M Matt adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1742A, 10 M, 91,4 cm, 5,08 cm, Matt, 215 g/m², 15 µm

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1742A nyomtatható szövet 10 M Matt:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1742A. Tekercshossz: 10 M, Tekercsszélesség: 91,4 cm, Tekercs belső átmérője: 5,08 cm. Csomag mérete (sz x mé x ma): 950 x 127 x 127 mm, Csomagolás tömege: 2,9 kg. Méret (sz x mé x ma): 950 x 127 x 127 mm, Tömeg: 2,9 kg, Nyomtatási média fényességi szintje: ASTM D-523. Raklaponkénti mennyiség: 42 dB, Raklap súlya: 216 kg

Jellemzők
Tekercshossz
10 M
Tekercsszélesség
91,4 cm
Tekercs belső átmérője
5,08 cm
Felület típusa
Matt
Nyomtatási média súlya
215 g/m²
Nyomtatási média vastagsága
15 µm
Nyomtatási anyag eltarthatósága
2 év(ek)
Származási ország
Németország
Üzemi körülmények
Relatív üzemi páratartalom-tartomány
20 - 70%
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 30 °C
Üzemi körülmények
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
10 - 30 °C
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
20 - 60%
Működési hőmérséklet-tartomány (T-T)
59 - 86 °F
Csomagolási adatok
Csomag mérete (sz x mé x ma)
950 x 127 x 127 mm
Csomagolás tömege
2,9 kg
További jellemzők
Méret (sz x mé x ma)
950 x 127 x 127 mm
Tömeg
2,9 kg
Nyomtatási média fényességi szintje
ASTM D-523
Logisztikai adatok
Raklaponkénti mennyiség
42 dB
Raklap súlya
216 kg
Customer service details
Array
X