Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP White Matte Polyester Film

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
White Matte Polyester Film
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1736A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825927
Kategória Nyomtatófóliák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 75131
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91581 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89518 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 02 júl 2020 22:26:11
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Garancia: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP White Matte Polyester Film :
A rövid szerkesztői leírása a HP White Matte Polyester Film

HP fehér matt poliészter fólia, 165 g/m2 - 914 mm x 15,2 m
Több>>>
HP White Matte Polyester Film:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Polyester Film White Matte (matt fehér poliészter film, 914 mm x 15,2 m) egy minőségi fehér, átlátszatlan matt poliészter film tintasugaras nyomtatáshoz kialakított vízálló bevonattal. Rendkívüli húzószilárdsága miatt beltéri nyomatokhoz ideális.

A HP White Matte Polyester Film (fehér matt poliészter fólia) kiváló fotóminőségű képeket biztosít szakadásálló, fehér átlátszatlan matt fólián, beltéri és kültéri használatra.A HP White Matte Polyester Film (fehér matt poliészter fólia) kiválóan használható nagyon gyorsan száradó festékkel, és nagyszerű kezelhetőséggel rendelkezik. Ez a minőségi fehér átlátszatlan matt poliészter fólia rendkívüli húzószilárdsággal és mérettartóssággal rendelkezik.A HP White Matte Polyester Film (fehér matt poliészter fólia) tartós eredményeket biztosít szakadásálló poliészter fóliával, karcolásálló képekkel és egy olyan anyaggal, mely ellenáll a mechanikai behatásoknak.

Rövid összefoglaló leírás HP White Matte Polyester Film:
A rövid összefoglalója a HP White Matte Polyester Film adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP White Matte Polyester Film, Matt, 167 g/m²

Hosszú összefoglaló leírás HP White Matte Polyester Film:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP White Matte Polyester Film. Felület típusa: Matt, Adathordozó súlya: 167 g/m²

Jellemzők
Felület típusa
Matt
Adathordozó súlya
167 g/m²
Műszaki adatok
Hossz
15,2 M
Ország Disztribútorok
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details
Array
X