Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP White Matte Polyester Film

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
White Matte Polyester Film
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1736A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825927
Kategória Nyomtatófóliák
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 75131
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94364 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92204 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 11:38:22
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Garancia: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP White Matte Polyester Film :
A rövid szerkesztői leírása a HP White Matte Polyester Film

HP fehér matt poliészter fólia, 165 g/m2 - 914 mm x 15,2 m
Több>>>
HP White Matte Polyester Film:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Polyester Film White Matte (matt fehér poliészter film, 914 mm x 15,2 m) egy minőségi fehér, átlátszatlan matt poliészter film tintasugaras nyomtatáshoz kialakított vízálló bevonattal. Rendkívüli húzószilárdsága miatt beltéri nyomatokhoz ideális.

A HP White Matte Polyester Film (fehér matt poliészter fólia) kiváló fotóminőségű képeket biztosít szakadásálló, fehér átlátszatlan matt fólián, beltéri és kültéri használatra.



A HP White Matte Polyester Film (fehér matt poliészter fólia) kiválóan használható nagyon gyorsan száradó festékkel, és nagyszerű kezelhetőséggel rendelkezik. Ez a minőségi fehér átlátszatlan matt poliészter fólia rendkívüli húzószilárdsággal és mérettartóssággal rendelkezik.



A HP White Matte Polyester Film (fehér matt poliészter fólia) tartós eredményeket biztosít szakadásálló poliészter fóliával, karcolásálló képekkel és egy olyan anyaggal, mely ellenáll a mechanikai behatásoknak.

Rövid összefoglaló leírás HP White Matte Polyester Film:
A rövid összefoglalója a HP White Matte Polyester Film adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP White Matte Polyester Film, Matt, 167 g/m²

Hosszú összefoglaló leírás HP White Matte Polyester Film:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP White Matte Polyester Film. Felület típusa: Matt, Adathordozó súlya: 167 g/m²

Jellemzők
Felület típusa
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Matt
Adathordozó súlya
The weight of the media used with this product.
167 g/m²
Műszaki adatok
Hossz
The measurement or extent of something from end to end; the greater of two or the greatest of three dimensions of an object.
15,2 M
Ország Disztribútorok
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X