Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1735A nagyméretű médium 22,9 M

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1735A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1735A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825910
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 34184
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94478 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92328 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 11:38:22
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP nagy formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Több>>>
HP Q1735A nagyméretű médium 22,9 M:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Self-adhesive Indoor Paper (öntapadó beltéri papír) kiváló minőségű fehér, átlátszatlan, öntapadó papír állandó ragasztófelülettel. A papír bevonata tökéletessé teszi színes tintasugaras alkalmazásokhoz.

Features

Rövid összefoglaló leírás HP Q1735A nagyméretű médium 22,9 M:
A rövid összefoglalója a HP Q1735A nagyméretű médium 22,9 M adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1735A, 22,9 M, 152,4 cm, 152,4 cm (60"), 170 g/m²

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1735A nagyméretű médium 22,9 M:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1735A. Tekercshossz: 22,9 M, Tekercsszélesség: 152,4 cm, Méret: 152,4 cm (60"), Nyomtatási média súlya: 170 g/m²

Jellemzők
Tekercshossz
22,9 M
Tekercsszélesség
152,4 cm
Jellemzők
Méret
Physical dimension.
152,4 cm (60")
Nyomtatási média súlya
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
170 g/m²
Ország Disztribútorok
Nederland 1 distributor(s)
X