Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1733A nyomtatópapír Matt Fehér

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1733A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1733A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825897
Kategória Nyomtatópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 92662
Ez a statiszika az alábbin alapul: 87805 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 85806 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 12 febr 2020 03:47:30
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP Q1733A nyomtatópapír Matt Fehér :
A rövid szerkesztői leírása a HP Q1733A nyomtatópapír Matt Fehér

HP öntapadó beltéri papír, 170 g/m2 - 914 mm x 22,9 m
Több>>>
HP Q1733A nyomtatópapír Matt Fehér:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Self-adhesive Indoor Paper (öntapadó beltéri papír) kiváló minőségű fehér, átlátszatlan, öntapadó papír állandó ragasztófelülettel. A papír bevonata tökéletessé teszi színes tintasugaras alkalmazásokhoz.

A HP Self-adhesive Indoor Paper (öntapadó beltéri papír) kiváló felbontást, jó színtelítettséget és rendkívüli képszegély-élességet biztosít. Ez a kiváló minőségű fehér, átlátszatlan papír ideális öntapadó poszterekhez és jelzésekhez széleskörű beltéri használat esetén.A HP Self-adhesive Indoor Paper (öntapadó beltéri papír) kiváló kezelhetőséget biztosít nagy mechanikai stabilitással és szakadásállósággal. Különösen alkalmas felerősítendő munkák készítéséhez, mivel szükségtelenné teszi ragasztóanyag felhordását.A HP Self-adhesive Indoor Paper (öntapadó beltéri papír) jól ellenáll a mázolódásnak és kopásnak. Az állandó ragasztófelület és az alátét lehetővé teszi az egyszerű telepítést.

Rövid összefoglaló leírás HP Q1733A nyomtatópapír Matt Fehér:
A rövid összefoglalója a HP Q1733A nyomtatópapír Matt Fehér adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1733A, Tintasugaras nyomtató, Matt, Fehér, 170 g/m², 7.1 µm, 1 lapok

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1733A nyomtatópapír Matt Fehér:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1733A. Javasolt felhasználás: Tintasugaras nyomtató, Felület típusa: Matt, Termék színe: Fehér. Ív / csomag: 1 lapok. Csomagolás szélessége: 960 mm, Csomagolás mélysége: 135 mm, Csomagolás magassága: 135 mm. Méret: 94 cm (37"), Dobozonkénti mennyiség: 1 dB

Jellemzők
Javasolt felhasználás *
Tintasugaras nyomtató
Felület típusa *
Matt
Termék színe *
Fehér
Adathordozó súlya *
170 g/m²
Nyomtatási média vastagsága
7.1 µm
Csomagolás tartalma
Ív / csomag *
1 lapok
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
960 mm
Csomagolás mélysége
135 mm
Csomagolás magassága
135 mm
Tömeg és méretek
Csomagolás tömege
4,75 kg
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 35 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
10 - 30 °C
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
20 - 60%
További jellemzők
Méret
94 cm (37")
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Ország Disztribútorok
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details
X