Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1733A nyomtatópapír Matt 1 lapok Fehér

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1733A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1733A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825897
Kategória Nyomtatópapírok
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 92662
Ez a statiszika az alábbin alapul: 91553 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 89492 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 02 júl 2020 22:26:12
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP Q1733A nyomtatópapír Matt 1 lapok Fehér :
A rövid szerkesztői leírása a HP Q1733A nyomtatópapír Matt 1 lapok Fehér

HP öntapadó beltéri papír, 170 g/m2 - 914 mm x 22,9 m
Több>>>
HP Q1733A nyomtatópapír Matt 1 lapok Fehér:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Self-adhesive Indoor Paper (öntapadó beltéri papír) kiváló minőségű fehér, átlátszatlan, öntapadó papír állandó ragasztófelülettel. A papír bevonata tökéletessé teszi színes tintasugaras alkalmazásokhoz.

A HP Self-adhesive Indoor Paper (öntapadó beltéri papír) kiváló felbontást, jó színtelítettséget és rendkívüli képszegély-élességet biztosít. Ez a kiváló minőségű fehér, átlátszatlan papír ideális öntapadó poszterekhez és jelzésekhez széleskörű beltéri használat esetén.A HP Self-adhesive Indoor Paper (öntapadó beltéri papír) kiváló kezelhetőséget biztosít nagy mechanikai stabilitással és szakadásállósággal. Különösen alkalmas felerősítendő munkák készítéséhez, mivel szükségtelenné teszi ragasztóanyag felhordását.A HP Self-adhesive Indoor Paper (öntapadó beltéri papír) jól ellenáll a mázolódásnak és kopásnak. Az állandó ragasztófelület és az alátét lehetővé teszi az egyszerű telepítést.

Rövid összefoglaló leírás HP Q1733A nyomtatópapír Matt 1 lapok Fehér:
A rövid összefoglalója a HP Q1733A nyomtatópapír Matt 1 lapok Fehér adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1733A, Tintasugaras nyomtató, Matt, 1 lapok, Fehér, 170 g/m², 7.1 µm

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1733A nyomtatópapír Matt 1 lapok Fehér:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1733A. Javasolt felhasználás: Tintasugaras nyomtató, Felület típusa: Matt, Ív / csomag: 1 lapok. Csomagolás szélessége: 960 mm, Csomagolás mélysége: 135 mm, Csomagolás magassága: 135 mm. Méret: 94 cm (37"), Dobozonkénti mennyiség: 1 dB

Jellemzők
Javasolt felhasználás *
Tintasugaras nyomtató
Felület típusa *
Matt
Ív / csomag *
1 lapok
Termék színe *
Fehér
Adathordozó súlya *
170 g/m²
Nyomtatási média vastagsága
7.1 µm
Tömeg és méretek
Csomagolás szélessége
960 mm
Csomagolás mélysége
135 mm
Csomagolás magassága
135 mm
Tömeg és méretek
Csomagolás tömege
4,75 kg
Üzemi körülmények
Üzemi hőmérséklettartomány (T-T)
15 - 35 °C
Tárolási hőmérséklettartomány (T-T)
10 - 30 °C
Tárolási relatív páratartalmi tartomány
20 - 60%
További jellemzők
Méret
94 cm (37")
Dobozonkénti mennyiség
1 dB
Ország Disztribútorok
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details
Array
X