Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1730A nagyméretű médium 30,5 M

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1730A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1730A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) és az Universal Product Code (UPC), a köznyelvben a vonalkódok, segitenek egyedileg felismerni a termékeket vásárlási és logisztikai folyamatok közben . Egy termékhez több vonalkód is tartozhat, más csomagolás és különböző országok esetében.
0725184825866
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 66024
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94413 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92274 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 03 okt 2020 11:38:21
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Garancia Garancia: A Hewlett-Packard széles formátumú nyomtatási anyagok garantáltan megfelelnek a HP közzétett specifikációinak, mentesek a gyártási sérülésektől és hibáktól, és úgy tervezték őket, hogy megfelelő alkalmazás esetén ne okozzanak elakadást a nyomtatóban.
Szokásos jótállási nyilatkozat: A HP garantálja, hogy minden széles formátumú nyomtatási kellékanyag mentes a gyártási hibáktól és hiányosságoktól, és a megfelelő használat esetén ellenáll a papírelakadásnak. Amennyiben a felhasználó bármilyen okból nem elégedett a HP széles formátumú nyomtatási kellékanyaggal, lépjen kapcsolatba HP viszonteladójával.
Hosszű termékleírás HP Q1730A nagyméretű médium 30,5 M :
A rövid szerkesztői leírása a HP Q1730A nagyméretű médium 30,5 M

HP kültéri papír, 140 g/m2 - 914 mm x 30,5 m
Több>>>
HP Q1730A nagyméretű médium 30,5 M:
A %% cím %% hivatalos szövege a gyártó által megadott módon forgalmazott

A HP Outdoor Paper (kültéri papír, 914 mm x 30,5 m) premium minőségű fehér, átlátszatlan, vízálló papír a tintasugaras nyomtatáshoz tervezett kivételes bevonattal, amely nagyon nagy mechanikai- és szakítószilárdságot biztosít nedves állapotban. Ideális megoldás rövid időtartamú kültéri alkalmazásokhoz.

A HP Outdoor Paper (kültéri papír) nagy mechanikai stabilitással rendelkezik, ami kivételes tartósságot és megnövelt képélettartamot biztosít. HP UV festékkel használva kézbe vehető, nedvesíthető és nyújtható, mégis nagyszerű nyomatokat produkál.A HP Outdoor Paper (kültéri papír) nagy felbontással, jó színtelítettséggel és jó képkontúrral rendelkezik a szegélymentes nyomtatáshoz. Festékalapú és UV festékekkel egyaránt használható.A HP Outdoor Paper (kültéri papír) igen jól ellenáll a vízcseppeknek, a nagyobb vízmennyiségnek, a mázolódásnak és kopásnak, ha HP UV festék-kellékanyagokkal használják.

Rövid összefoglaló leírás HP Q1730A nagyméretű médium 30,5 M:
A rövid összefoglalója a HP Q1730A nagyméretű médium 30,5 M adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1730A, 30,5 M, 91,4 cm, 140 g/m²

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1730A nagyméretű médium 30,5 M:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1730A. Tekercshossz: 30,5 M, Tekercsszélesség: 91,4 cm, Nyomtatási média súlya: 140 g/m²

Jellemzők
Tekercshossz
30,5 M
Jellemzők
Tekercsszélesség
91,4 cm
Nyomtatási média súlya
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
140 g/m²
Ország Disztribútorok
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X