Ország:
Nyelv:
Ez egy demo a zökkenőmentes Icecat LIVE feltölséről a saját weboldalára. Ez egy responsive termék adatlap, mely része az ön webshopjának. Hogyan intergrálja az Icecat LIVE JavaScript-et

HP Q1712A nagyméretű médium 10,6 M

X
Márka:
A gyártó általános védjegye, amellyel a fogyasztó felismeri termékeit. A gyártónak több márkaneve is lehet. Egyes gyártók más gyártóknak engedélyezik márkaneveiket.
HP
Termék neve:
A terméknév a gyártó által megadott azonosító, amivel a termék megtalálható.Gyakran a model neve, de különböző változatok esetén változhat. A terméknevek kulcsfontosságú szerepet játszanak az Icecat termékadatbázisában.
Q1712A
Termék kód :
A márka egyedi azonosítója egy termékhez. Több termékkód is leképezhető egy anya termékkódra, ha a specifikációk azonosak. A hibás kódokat vagy néha logisztikai változatokat eltávolítjuk.
Q1712A
Adatlap minőség: Az Icecat által létrehozva/szabványositva
Az adatlapok minősége több szinten besorolhatók:
csak logisztikai adatok vannak importálva: kizárólag alap adatokkal rendelkezünk egy viszonteladótól, a termék adatlap még nem került kitöltésre szerkesztőink által
létrehozvaHP: az adatlapot a gyártó hivatalos forrásából importáljuk. Az adatlap azonban még nincs szabványosítva egy Icecat szerkesztővel.
Az Icecat által létrehozva/szabványositva: Ez az adatlap Icecat szerkesztő által lett létrehozva vagy szabványositva.
Termék megtekintések: 32802
Ez a statiszika az alábbin alapul: 94364 ecommerce oldalak használata (boltok, viszonteladók, disztribútorok, összehasonlitó oldalak, ASP-k, vásárlói rendszerek, stb) az Icecat adatlap napi letöltése az alábbi dátum óta Az Open Icecatben csak a szponzorált gyártók termékei találhatók meg ingyenesen 92204 Ingyenes Open Icecat felhasználók.
Információ utoljára módosítva: 24 jún 2019 11:22:51
A legutolsó módositás dátuma az Icecat rendszerében
Több>>>
Rövid összefoglaló leírás HP Q1712A nagyméretű médium 10,6 M:
A rövid összefoglalója a HP Q1712A nagyméretű médium 10,6 M adatlapnak automatikusan generálódik, és a termék címét és az első hat kulcsadatot veszi használatba.

HP Q1712A, 10,6 M, 91,4 cm (36")

Hosszú összefoglaló leírás HP Q1712A nagyméretű médium 10,6 M:
Ez a %% cím %% automatikus generált hosszú összefoglalása az első öt specifikációs csoport első három adata alapján.

HP Q1712A. Tekercshossz: 10,6 M, Méret: 91,4 cm (36")

Jellemzők
Tekercshossz
10,6 M
Méret
Physical dimension.
91,4 cm (36")
Tömeg és méretek
Méret (sz x mé x ma)
Dimensions of the product (Width x Depth x Height).
127 x 950 x 127 mm
Tömeg
Weight of the product without packaging (net weight). If possible, the net weight is given including standard accessories and supplies. Please note that sometimes the manufacturer leaves out the weight of accessories and/or supplies.
2,7 kg
Ország Disztribútorok
Nederland 1 distributor(s)
X